Gå til hovedinnhold

Vil du være NHN-sjef på jentedagen?

Norsk Helsenett arranger #girlstakeover i forbindelse med FNs internasjonale jentedag 11. oktober. Da får ei jente i alderen 15-23 overta direktørstolen i Norsk Helsenett for en dag.

Over hele verden stiller ledere opp for initiativet "Girls Takeover" for å være med på å fremme likestilling og jenters rettigheter i forbindelse med jentedagen 11. oktober.

I 2018 var Norsk Helsenett én av 19 norske virksomheter som hadde #girlstakeover i samarbeid med bistandsorganisasjonen Plan International.

I fjor var det 15 år gamle Selma Mogstad Leraand som tok over jobben til divisjonsdirektør Frode Johansen. Det kan du lese mer om i denne artikkelen på nhn.no.

Som direktør får du overta lederjobben i Norsk Helsenett for en dag. I løpet av dagen får du være med på vår direktørs daglige gjøremål. Dagen består av blant annet omvisning i våre lokaler og innføring i Norsk Helsenetts oppgaver. Og selvsagt blir det lunsj sammen flere hyggelige kolleger.

Vi søker etter ei engasjert jente på mellom 15 og 23 år til å være vår NHN-sjef ved vårt kontor i Tromsø 11. oktober. Send en e-post til jobb@nhn.no, der du forteller litt om deg selv og dine interesser innen mandag 7.oktober kl. 12.

Engasjementet er ubetalt.

Mangfold og bredde

Norsk Helsenett vil være med på å støtte jenters likeverd. En lederstilling styrker jenters tro på eget potensial og gir dem muligheten til å påvirke etablerte kjønnsroller. Aksjonen #girlstakeover setter blant annet søkelyset på at kun 15 prosent av styrelederne i Norge, er kvinner. Samtidig er kvinner sterkt underrepresentert i norske gründerbedrifter.

Vi er stolte over at 43 prosent av toppledergruppen i Norsk Helsenett er kvinner.