Gå til hovedinnhold

Vil du være NHN-sjef for en dag?

I forbindelse med FNs internasjonale jentedag 11. oktober arrangerer vi #girlstakeover, der ei jente får ta over direktørstolen i Norsk Helsenett for dagen.

Over hele verden stiller ledere opp for initiativet "Girls Takeover" for å være med på å fremme likestilling og jenters rettigheter i forbindelse med jentedagen 11. oktober. 

I 2017 var Norsk Helsenett én av 20 norske virksomheter som hadde #girlstakeover i samarbeid med bistandsorganisasjonen Plan International. 

Les mer om aksjonen på Plan Internationals hjemmesider.

Søker jente til #girlstakeover

I fjor var det 17 år gamle Marianne Knudsen som tok over jobben til ikke mindre enn to direktører hos oss. Det kan du lese mer om i denne artikkelen på nhn.no.

Som direktør får du overta lederjobben i Norsk Helsenett for en dag. I løpet av dagen får du være med på vår direktørs daglige gjøremål. Dagen består av blant annet omvisning i våre lokaler og innføring i Norsk Helsenetts oppgaver. Og selvsagt blir det lunsj sammen flere hyggelige kolleger.

Vi søker etter ei engasjert jente på mellom 15 og 23 år til å være vår NHN-sjef 11. oktober. Send en e-post til jobb@nhn.no, der du forteller litt om deg selv og dine interesser innen torsdag 4.oktober.

Engasjementet er ubetalt

Mangfold og bredde

Norsk Helsenett vil være med på å støtte jenters likeverd. En lederstilling styrker jenters tro på eget potensial og gir dem muligheten til å påvirke etablerte kjønnsroller. Aksjonen #girlstakeover setter blant annet søkelyset på at kun 15 prosent av styrelederne i Norge, er kvinner. Samtidig er kvinner sterkt underrepresentert i norske gründerbedrifter.

 Vi er stolte over at 43 prosent av toppledergruppen i Norsk Helsenett er kvinner.