Gå til hovedinnhold

Vil du jobbe hos oss?

Arbeidsplass med stor samfunnsnytte søker flere kloke hoder. Norsk Helsenett utvikler og drifter infrastruktur og digitale løsninger til helsesektoren. Nå ønsker vi oss flere kolleger.

Norsk Helsenett leverer blant annet videoløsninger til fastleger, helsenorgetjenester til innbyggerne og infrastruktur til sykehusene. Og mye, mye mer. Vi er en organisasjon i positiv vekst, med stor endringsvilje og gjennomføringsevne.

Vi ønsker oss flere kloke hoder som kan bistå oss med å levere til en sektor som over natten ble ekstra digital på grunn av koronasituasjonen.

Senior utvikler

Er du utvikler og har lyst til å jobbe med digitale tjenester som gir en enklere hverdag for pasienter og brukere i møte med helse- og omsorgssektoren? Helsenorge.no har omfattende integrasjoner med andre løsninger i helsesektoren, som f.eks. nasjonal kjernejournal, e-resept og elektroniske pasientjournaler. Initiativene til nye, spennende, innovative og samfunnsnyttige løsninger på helsenorge.no er mange og vi ønsker nå å styrke vår kapasitet innen brukersentrert utvikling av helserelaterte webtjenester og søker systemutviklere innen .NET.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver som skal jobbe med saksbehandling tilknyttet nasjonale e-helsetjenester. Stillingen er i dag underlagt seksjon Innbyggerrettigheter og brukeroppfølging i avdeling Tjenesteforvaltning.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Databaseadministrator

Vi ønsker å styrke vårt MS SQL team og ser etter en faglig sterk og engasjert kollega. Du vil samarbeide tett med andre relevante fagteam og utviklingsseksjoner, for å understøtte god applikasjonsdrift. Teamet drifter over 250 SQL server-instanser, i mange miljøer. Her kjører svært sentrale e-helsetjenester i offentlig helsesektor.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Prosjektleder

Har du lyst til å lede prosjekter i skjæringspunktet mellom helse og IT? Vi leder et vidt spenn av prosjekter, hvor fellesnevneren er helse, teknologi og organisasjonsutvikling. Vi har økt oppdragsmengde og trenger flere dyktige prosjektledere til vårt kontor i Trondheim.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Tjenesteansvarlig skytjenester

Vi søker etter tjenestansvarlig for skytjenester. Stillingen vil være helt sentral i etablering og utvikling av en forutsigbar og transparent bestilling, prissetting og leveranse av alle Norsk Helsenetts skybaserte tjenester.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Systemingeniør

Til vår driftsavdeling med arbeidssted Tromsø søker vi en engasjert medarbeider med god kompetanse på linuxsystemer og/eller windowssystemer.

Stillingen innebærer ansvar for utvikling, forvaltning og sikker drift av større servermiljø/tjenester innenfor den nasjonale helse- og omsorgssektoren. Du vil tre inn i et spesialisert driftsteam med tung fagkompetanse.

Se fullstendig utlysning og søk på stillingen.

Åpen søknad

Tenker du at Norsk Helsenett kan være stedet for deg og din kompetanse? Send oss gjerne en åpen søknad.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Norsk Helsenett og hvordan du sender inn en åpen søknad på våre karriere-sider.