Gå til hovedinnhold

Ledige stillinger

Norsk Helsenett sin oppgave er å tilrettelegge for en sikker og effektiv elektronisk samhandling i helse- og omsorgssektoren.

Junior prosjektleder anskaffelser IKT

Vi har opprettet et tjenestesenter med en egen seksjon for anskaffelser som i dag består av 10 medarbeidere. Seksjonens oppdrag er å gjennomføre effektive anskaffelsesprosesser og etablere gode avtaler med leverandører, for å støtte opp om samfunnsoppdraget og verdiskapningen i den statlige helseforvaltningen.

Du vil få ansvaret for å gjennomføre anskaffelser av konsulenttjenester, applikasjoner, materiell og driftstjenester innenfor IKT-området. Du vil samarbeide tett med kategoriansvarlig for IKT-anskaffelser og rapportere til seksjonsleder for anskaffelser. På denne måten får du mulighet til å fordype deg innen IKT- anskaffelse for helsesektoren.

Les mer om stillingen her. 

 

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kvalifiserte kandidater. Send oss gjerne en åpen søknad til jobb@nhn.no.

Vi ønsker oss mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

I dag er vi om lag 300 ansatte, med hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Tromsø og Oslo.

Arbeidsplassen vår er preget av høy kompetanse med engasjerte team som bidrar til å videreutvikle den elektroniske samhandlingsarenaen sammen med aktørene i sektoren. Hovedfokuset er kvalitet og sikkerhet, slik at aktørene kan lykkes med sitt hovedmål; å bedre pasientbehandlingen. Hos oss har du mulighet til å jobbe med ny teknologi og drift av store nasjonale tjenester.

Besøk oss på LinkedIn