Gå til hovedinnhold

Ledige stillinger

Norsk Helsenett sin oppgave er å tilrettelegge for en sikker og effektiv elektronisk samhandling i helse- og omsorgssektoren.

Ledige stillinger

 • Prosjektleder anskaffelser helsefag

  Som prosjektleder for helsefaglige anskaffelser får du ansvaret for å gjennomføre anskaffelser av helsefaglige rådgivnings- og forskningstjenester, laboratorieutstyr og annet helserelatert utstyr.
  Les mer om stillingen og lever søknad
 • Prosjektleder anskaffelser IKT

  Som prosjektleder for IKT-anskaffelser får du ansvaret for å gjennomføre anskaffelser av konsulenttjenester, applikasjoner, materiell og driftstjenester innenfor IKT-området.
  Les mer om stillingen og lever søknad
 • Senior prosjektleder IKT-anskaffelser

  Som senior prosjektleder for IKT-anskaffelser får du ansvaret for å gjennomføre anskaffelser av konsulenttjenester, applikasjoner, materiell og driftstjenester innenfor IKT-området.
  Les mer om stillingen og lever søknad

Selv om vi ikke har utlyste stillinger, er vi alltid interessert i å komme i kontakt med kvalifiserte kandidater. Send en e-post til jobb@nhn.no.

Vi ønsker oss mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

I dag er vi om lag 300 ansatte, med hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Tromsø og Oslo.

Arbeidsplassen vår er preget av høy kompetanse med engasjerte team som bidrar til å videreutvikle den elektroniske samhandlingsarenaen sammen med aktørene i sektoren. Hovedfokuset er kvalitet og sikkerhet, slik at aktørene kan lykkes med sitt hovedmål; å bedre pasientbehandlingen. Hos oss har du mulighet til å jobbe med ny teknologi og drift av store nasjonale tjenester.

Besøk oss på LinkedIn