Gå til hovedinnhold

Norsk Helsenett søker flere gode hoder

Vi får stadig nye og spennende oppgaver og vil derfor forsterke vår kompetanse både ved Trondheim- og Tromsøkontoret.

Norsk Helsenett vokser, både i omfang, ansvarsområder og i antall mennesker. Vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse ved kontoret i Tromsø og Trondheim. Vi søker mennesker som evner å se detaljene i en større sammenheng, og som er opptatt av sikkerhet, samfunnsutvikling og teknologi. Som ansatt i Norsk Helsenett blir du en del av et høykompetent fagmiljø og du får være med å forme morgendagens digitale helsetjenester.

For tiden har vi følgende stillinger ledig:

Sikkerhetsanalytiker HelseCSIRT

Vi søker etter en ny medarbeider ved HelseCSIRT. HelseCSIRT er helse- og omsorgssektorens felles kompetansesenter for informasjonssikkerhet. Senteret skal spre kompetanse om IKT-trusler og beskyttelsesmekanismer, og kontinuerlig monitorere trafikken på helsenettet. Målet er å forebygge og avhjelpe uønskede IKT-sikkerhetshendelser og ondsinnede inntrengingsforsøk. Vi leter etter deg som er interessert i å bidra til å videreutvikle dette teamet til å bli sektorens spydspiss innen sikkerhet og hendelsehåndtering, og som har en særlig interesse for operativ informasjonssikkerhet. Det vil være gode muligheter for å være aktiv i både nasjonale og internasjonale sikkerhetsmiljøer.

Se stillingsannonsen for mer informasjon og søknadsskjema.

Linux systemspesialist – junior og senior

Vi trenger flere hoder til drift og utvikling av vår Linuxplattform og søker etter to nye medarbeidere med brennende interesse for linuxsystemer og tilhørende basistjenester. Stillingene innebærer utvikling, forvaltning og sikker drift av større servermiljø/tjenester innenfor helse- og omsorgssektoren. Norsk Helsenett utvikler plattformen løpende og som ansatt får du jobbe med verktøy som Puppet, Foreman, Docker, Zabbix, SVN og en rekke av Confluenceproduktene.

Se stillingsannonse senior systemspesialist og junior systemingeniør for mer informasjon og søknadsskjema.

Junior systemutvikler

Vi har en rekke egenutviklede verktøy for å understøtte prosess og leveranse i organisasjonen. Organisasjonen er under rask utvikling og vi trenger å forsterke vår interne utviklingskapasitet. Vi ser etter en ny medarbeider med en brennende interesse for programmering, og som finner stor glede i å lære mye nytt. Dette er et ett års engasjement, og arbeidsoppgavene vil være knyttet til utvikling i rammeverket Ruby on Rails på en Linux-plattform med bruk av Docker containere.

Se stillingsannonsen for mer informasjon og søknadsskjema.

Microsoft driftsingeniør

Vi har ansvaret for å drifte flere nasjonale systemer i helsesektoren, og har fått i oppdrag fra Helse og omsorgsdepartementet å drifte et testsenter for nye elektroniske tjenester for samhandling mellom ulike aktører helsevesenet og befolkningen. Dette skal gjøre det mulig å teste nye løsninger og konsepter i samhandlingskjedene før det skal inn i skarp drift. Vi trenger derfor å styrke driftsteamet som har ansvaret for denne tjenesten med en faglig engasjert medarbeider som er sulten på videre kompetanseutvikling.

Se stillingsannonsen for mer informasjon og søknadsskjema.

Hvis du mener du har annen kompetanse som er relevant for oss i Norsk Helsenett, så ta gjerne kontakt med oss på e-post jobb@nhn.no eller registrer din CV som åpen søknad.