Gå til hovedinnhold

Norsk Helsenett inviterer til brukerforum for videotjenesten

Hvordan gjør vi videotjenesten i Norsk Helsenett bedre? Vi håper å møte dere som er brukere og superbrukere av vår videotjeneste og andre som brenner for videokonferanse. Bli med og del dine erfaringer på brukerforum i Bodø 7.–8. november!

Hotel Scandic Havet er stedet å være når videotjenesten i Norsk Helsenett skal under lupen. Vårt ønske er at brukerforumet skal sette mål for tjenesten og finne de beste løsningene.

Vi ønsker velkommen mandag 7.november kl. 12.00 etter en bedre lunsj. Deretter blir det et spennende faglig program frem til kl. 17.00.

Tjenesteinnhold, support, statistikk, prising, streaming, acano klient, Skype for Business, brukerterskel, risikoanalyser og samarbeidsform er noen av temaene vi skal ta for oss disse to dagene. Representanter fra Cisco og Atea vil være tilstede.

Klokken 19.00 blir vi hentet i buss og kjørt til en oppvarmet lavvo i Geitvågen, ca. 20 minutter utenfor Bodø, hvor middagen blir servert. Maten blir tilberedt over åpen ild. Fritidsantrekk anbefales. Vi får god mat og drikke, underholdning og gode muligheter for gode samtaler. Retur tilbake til hotellet med buss ca. kl.23. For mer info om middagen se: http://skagen-hotel.no/no/moter-og-kurs/lavvo.html

Tirsdag 8.november starter vi klokken 8.30, lunsj blir servert kl. 11.00, og vi regner med at brukerforumet avsluttes kl. 15.30. Noen av de meste spennende punktene på agendaen vil komme på slutten av denne dagen.

Det er satt av 100 plasser og "først-til-mølla-prinsippet" gjelder i første omgang.

Reise: De fleste vil ankomme Bodø med fly ca. kl. 10.00. Det går buss og taxi fra Bodø lufthavn til sentrum. Ved retur tirsdag vil de fleste rekke hjem med fly som går fra Bodø mellom kl. 17.30 og 18.30.

Økonomi: Deltagerne dekker selv reise- og hotellkostnader. Avtalt rompris med Scandic Havet er kr. 1340. Norsk Helsenett dekker konferansen inkl. lunsj og middag.

Påmelding til stein.tore.oien@nhn.no snarest, og senest 1.oktober. Merk e-posten: påmelding brukerforum video.

Vi anbefaler at dere bestiller reise og hotell så snart som mulig.

Booking hotel:
Scandic Havet, Bodø
Tollbugaten 5, Bodø
Telefon: 75503800
E-post: havet@scandichotels.com
Bookingreferanse: Helsenett

Vel møtt!