Gå til hovedinnhold

Norsk Helsenett har ansatt ny økonomi- og finansdirektør

Marit Albinson starter i jobben som økonomi- og finansdirektør i Norsk Helsenett 1. januar 2017.

Marit Albinson er utdannet økonom og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen i Bergen. De siste årene har hun jobbet hos Ernst & Young i en rådgivningsavdeling for små og mellomstore bedrifter.

Hun jobber nå mest med økonomisk rådgivning knyttet til økonomi- og regnskapsprosesser og har hovedansvaret for transaksjoner. I tillegg jobber hun med strategi, virksomhetsstyring og effektivisering. Nå ser hun frem til nye utfordringer i Norsk Helsenett.

– Jeg ser frem til å være med på å utvikle organisasjonen og være med der beslutningene tas. Og ikke minst gleder jeg meg til å treffe mine nye kolleger og lære nye systemer, sier Marit Albinson.

Samfunnsoppdraget til Norsk Helsenett er viktig for den påtroppende økonomi- og finansdirektøren.

–  Norsk Helsenett representerer en utvikling som berører så mange, noe som blir spesielt interessant å jobbe med, forklarer hun.

– Vi er svært glade for å få Marit Albinson med på laget fra nyttår. Hun har en spennende bakgrunn og bred erfaring som vi vil ha nytte av i Norsk Helsenett fremover, sier administrerende direktør i Norsk Helsenett, Håkon Grimstad

Marit Albinson
Marit Albinson blir direktør i Norsk Helsenett.