Gå til hovedinnhold

Lyst til å jobbe i Norsk Helsenett?

Vi søker etter flere kloke hoder til vår utviklingsavdeling i Trondheim.

 

Norsk Helsenett utvikler, drifter og forvalter sikker infrastruktur og nasjonale IKT-løsninger til helsesektoren. I tillegg leverer vi tjenester innen IKT, arkiv og anskaffelser for tolv etater i helseforvaltninga. Vi jobber for en bedre og mer effektiv helsetjeneste i Norge, og våre oppgaver har stor samfunnsmessig betydning. 

Utviklingsavdelingen i Norsk Helsenett har 20 ansatte og består av scrum mastere, UX-designer, arkitekter, systemutviklere og testere. Vi utvikler og forvalter programvare for egne tjenester, men også på oppdrag fra våre kunder. De ulike tjenestene dekker et vidt spekter, men kan i all hovedsak deles inn i følgende kategorier:

  • Web-løsninger
  • Register-løsninger (databaser, API)
  • Valideringstjenester
  • Autentiserings- og sikringstjenester

Vi vokser og søker derfor systemutvikler med interesse for autentisering og sikkerhetsteknologi, systemutvikler som vil bidra inn i vårt validatorteam og frontend-utvikler til avanserte webløsninger for både for egen virksomhet og for våre kunder. I tillegg søker vi etter en teknisk tester som skal hjelpe med å innføre automatisk test for alle våre tjenester.

Fullstendige utlysninger for disse fire stillingene finner du på våre nettsider nhn.no