Gå til hovedinnhold

Løst: Arbeid på Grunndata og Personregistertjenesten i forbindelse med kommune- og regionsreformen

Saksnummer: 502645
Start: 
Slutt: 

Beskrivelse: I forbindelse med kommune- og regionsreformen, ble Grunndata oppdatert med nye kommune- og fylkesnummer, samt at det ble gjennomført en en omfattende oppdatering av Personregistertjenesten.

Beskrivelse: I forbindelse med kommune- og regionsreformen, ble Grunndata oppdatert med nye kommune- og fylkesnummer, samt at det ble gjennomført en omfattende oppdatering av Personregistertjenesten.
Grunndata ble oppdatert i perioden 00:00-00:30. Endringen medførte ingen nedetid, men brudd i aktive tilkoblinger (ws.nhn.no og register.nhn.no) og noen blink kunne oppleves av enkelte konsumenter.
Personregistertjenesten ble oppdatert i perioden 01.01 00:00- 02.01 01:00 og filen inneholdt ca. 3,6 millioner endringer. Det er kun endringer av kommunetilhørighet på personer som ble berørt.

Dere kan igjen benytte Personregistertjenesten som normalt, men vi gjør oppmerksom på at det kan være mange som laster ned endringer utover natten 2. januar 2020, så tregheter / ustabilitet i tjenesten kan oppstå.

Berørt:

  • Grunndata og konsumenter av tjenesten sine API-er
  • Personregister og konsumenter av tjenesten sine API-er

Kontakt

Kunde- og driftssenteret
Norsk Helsenett
Tlf: 24 20 00 00
kundesenter@nhn.no

Alle driftsmeldinger
Driftsmeldinger på RSS