Gå til hovedinnhold

Pridok AS

Pridok AS er et Horten-basert softwarefirma som ble etablert i 2013. Vi har utviklet det eneste journalsystemet som kan kjøres på alle enheter som har en nettleser, uten bruk av 3. parts programmer.

Pridok EPJ er et moderne EPJ system som kjører på Microsoft Azure plattformen. For deg betyr det at du har tilgang til løsningen uten å måtte være bundet til VPN, Citrix eller andre tredjepartsprogrammer. Kan du surfe til vg.no, kan du også surfe til epj.pridok.no.

Alle funksjoner er laget etter brukerkrav for å optimalisere en klinisk hverdag. Løsningen krever ingen oppdateringer eller vedlikehold. Nye funksjoner kommer løpende inn uten at du som bruker behøver å foreta deg noe som helst. Backup blir ivaretatt av oss.

Du kan med vår løsning fritt velge bredbåndleverandør da vi har en egen helsenettlinje inn i løsningen, og vi har derfor alle tjenesten et journalsystem trenger.

Ønsker du en demobruker for å se om Pridok EPJ er din neste journalløsning, kan du fylle ut kontaktopplysninger på: https://pridok.no/prove.html

Ønsker du en demonstrasjon kan du kontakte Jørgen Gilberg, jorgen@pridok.no eller mobil 957979770.

Følg oss på facebook.com/pridok eller les mer om oss på www.pridok.no.