Gå til hovedinnhold

Orthodontis AS

Orthodontis er partner med Norsk Helsenett, som tilrettelegger for elektroniske samhandling i helse - og omsorgssektoren. Dette betyr at Orthodontis forplikter seg til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet.

​​​Orthodontis følger nasjonale standarder og krav til data- og personsikkerhet.

For å ivareta behovene til våre brukere, samarbeider vi tett med dem bl.a. gjennom DUO-workshops (Dialogbasert Utvikling av Orthodontis).

Siden 1995 har vi utviklet dataprogram eksklusivt for kjeveortopeder, og vår erfaring og kompetanse innen kjeveortopedi er unik. Orthodontis dekker alle administrative behov innenfor kjeveortopedisk praksisdrift og pasientbehandling. Alle våre løsninger er utviklet spesielt for kjeveortopediske praksiser for å effektivisere og kvalitetssikre drift, pasientbehandling og teamarbeid.

  • Automatisert timebok designes for den enkelte praksis og gir optimal arbeidsfordeling med mindre stress for hele teamet.
  • ​​Ferdige journaltekster med samtidig kostnadsregistrering, behandlingsplandel med progresjonskontroll og planbibliotek, samt en svært oversiktlig journal med fargekoder, bidrar til effektive behandlinger og full kontroll.
  • Fullautomatisert økonomidel (elektronisk fakturering, betalingsoppfølging og -registrering) sparer mye administrativ tid.

 

Telefon: 70 04 80 95
E-post: post@orthodontis.no
Hjemmeside: orthodontis.no​​