Gå til hovedinnhold

Opus Systemer AS

Opus Systemer AS er partner med Norsk Helsenett. Vi forplikter oss med dette til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenett.

Opus Systemer AS utvikler og selger Opus Dental - journalsystem for private og offentlige tannklinikker. Vi leverer også programmene Opus Lab for tannteknikere og Opus Ortho for kjeveortopeder. Opus Dental er i dag det mest utbredte journalsystemet i Norden med mer enn 25 000 brukere på over 3 500 klinikker i Skandinavia. Vi har 35 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo, Norge og Lund/Malmø, Sverige.

Opus Systemer AS inngår i det finske konsernet Planmeca Oy. Planmeca-gruppen består av en gruppe selskaper innen helsesektoren delt inn i seks divisjoner: Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS og Triangle Furniture Systems Inc. Gruppen har ca. 2300 ansatte verden over og estimert omsetning for 2010 var 600 millioner euro. Av den totale omsetningen går ca. 12 % til forskning og utvikling av nye produkter. Hovedkontoret ligger i Helsingfors, Finland.

Nedlastninger

Se denne siden for nedlastninger.

Telefon: 66 77 60 40
Fax: 66 77 60 41
E-post: mail@opusdental.com
Web: www.opusdental.com​​