Gå til hovedinnhold

Infodoc

Infodoc er leverandør av journalsystemet Infodoc Plenario som er skreddersydd for allmennlege, spesialist, helsestasjon og kommunal helsetjeneste.

​​​​​​Infodoc Plenario er et enkelt og effektivt system som består av fire hoveddeler; journal, timebok, økonomi og elektronisk meldingsutveksling. Funksjonaliteteten og informasjonen i programmet tilpasses de ulike fagrollene. Infodoc Plenario laster automatisk ned oppdateringer og har sikker fjernsupport integrert.

I Infodoc ønsker vi å lytte til brukerne. All produktutvikling i Infodoc foregår sammen med vår uavhengig brukerorganisasjon, og i tillegg får vi jenvlige oppdateringer på brukernes ønsker gjennom våre kvartalsvise brukerundersøkelser. På denne måten sikres det at Infodoc Plenario til enhver tid er tilpasset norske brukeres behov.

Ønsker du å bli bedre kjent med Infodoc kan du kontakte oss på telefon 815 32 020, eller sende oss en e-post til salg@infodoc.no. Våre salgsrådgivere stiller gladelig opp på din arbeidsplass for å holde en uforpliktende demo av systemet vårt. Du må gjerne også besøke oss på www.infodoc.no eller på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Infodoc/427163847318574?fref=ts.​

Infodoc AS
Dalhaugene 2
Postboks 43 Bønes
5849 Bergen

Sentralbord (+47) 815 32 020
Telefaks (+47) 5512 5540
www.infodoc.no