Gå til hovedinnhold

Extensor AS

Extensor AS er en av Norges ledende aktører for journal- og administrasjonsprogramvare til helsevirksomheter. Extensor har siden 2004 levert systemet Extensor 05 til helsevirksomheter over hele landet, og har pr dags dato ca 600 helsevirksomheter som kunder.

​Kundegruppen består av virksomheter i størrelsesorden fra 1 til 200 samtidige brukere. Vi har kunder over hele Norge innen fagområder som bedriftshelse, fysioterapi, manuellterapi, rehabilitering, kiropraktikk, allmennmedisin, idrettsmedisin med flere. Tverrfagligheten gjør at Extensor 05 er spesielt godt egnet for alt fra selvstendig næringsdrivende til større tverrfaglige virksomheter.

Selskapet har kontorer i Sandvika og Bodø.

EXTENSOR SOM PROSJEKTLEVERANDØR

Gjennom mange års tilstedeværelse og ved å gjennomføre flere store konverteringsprosesser, har vi opparbeidet oss forståelsen som kreves for å håndtere overgangen fra eksisterende kundedatabaser til Extensor 05. Helsevirksomheter er gjerne svært komplekse gjennom et tverrfaglig fokus, et bredt spekter av tjenester som skal ytes, noe som i neste omgang gir mange forskjellige pasienttyper og behandlingsformer. Vår erfaring og gjennomføring av store prosjekter gir den rette tryggheten for å håndtere store prosjekter også i fremtiden.

FAKTA OM JOURNALSYSTEMET EXTENSOR 05

Extensor 05 er en ny generasjon journal- og administrasjonssystem for helsevirksomheter. Moderne teknologi danner grunnlaget for et fleksibelt system med spennende muligheter og høy brukervennlighet. Vi samarbeider tett med helsefagpersoner for å strukturere og forenkle virksomhetens administrasjonshverdag: Fra journalføring og timeplanlegging til rapporter og regnskapsføring.

Les mer om innholdet i Extensor 05 på våre hjemmesider www.extensor.no​

Telefon: 75 53 33 00 ​​
E-post: firmapost@extensor.no

Postadresse:​
Løkketangen 20
1337 Sandvika

Besøksadresse Sandvika:
Løkketangen 20 b
1337 Sandvika

Besøksadresse Bodø:
Storgata 60 (4. etasje) 8006 Bodø​