Gå til hovedinnhold

Telsys

Telsys AS er en norsk leverandør av internettbaserte løsninger. Vi leverer produkter som gir økt sikkerhet, fleksibilitet og effektivitet til en fornuftig pris. Det arbeides kontinuerlig med produktutvikling av eksisterende og nye produkter. Kundene våre er små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Alle våre tjenester er bygd på en plattform hvor sikkerhet, integritet og tilgjengelighet står sentralt. Telsys AS er partner av Norsk Helsenett, som tilrettelegger for elektronisk samhandling i den norske helse- og omsorgssektoren. Dette betyr at vi forplikter oss til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og at vi kan levere tjenesten online backup gjennom Norsk Helsenett.

Data representerer store verdier. Det er altfor mange som ikke tenker på konsekvensene av hva som ville skjedd dersom man ikke har tilstrekkelig backup, og data skulle gå tapt. For å gjøre noe med dette, tilbyr vi en sikker og automatisert online backup-løsning som er tilgjengelig gjennom det norske helsenettet. Denne løsningen vil være en effektiv forsikring mot tap av for eksempel pasientjournaler, sensitive dokumenter og andre viktige data.

Med Telsys helsenettbackup er det enkelt og sikkert å ta backup. Vår online backup-tjeneste lagrer alle dine data i kryptert form på to fysisk adskilte norske lokasjoner. Online backup starter automatisk, og du vil motta en kvittering per e-post med informasjon om hva det er tatt backup av. En full oversikt ligger også lett tilgjengelig i ditt eget kontrollpanel. Gjenoppretting utføres enkelt ved hjelp av programvaren i Telsys Norsk Helsenettbackup.

Norske myndigheter stiller strenge krav til oppbevaring og bearbeiding av personsensitive data, og personvern er veldig viktig i Norge. Telsys AS følger Normen for informasjonssikkerhet, som stiller strenge krav til behandling av sensitive opplysninger. Vi er også en av få aktører i Norge som er sertifisert i henhold til IKT-Norges bransjenorm for sikker online backup – CTRL. Dette gjør oss til en seriøs aktør, og vi vil alltid sørge for at dine data behandles på en forsvarlig måte.

Vi er en norsk bedrift som leverer alle våre tjenester med norsktalende support inkludert i produktprisen. Vi er behjelpelige med både installasjon og konfigurasjon av din online backup-løsning, og kommer gjerne med tips og råd til hvordan du på en best mulig måte kan ta vare på dine viktige data gjennom Telsys helsenettbackup. ​​​

Besøksadresse
Mikkelsmyrveien 1
4515 Mandal

Postadresse
Postboks 1439 Skinsnes
4505 Mandal

Telefon: 64000000
E-post: salg@telsys.no
www.telsys.no