Gå til hovedinnhold

TeleComputing AS

TeleComputing er en ledende tilbyder av komplette IT-driftssystemer og skytjenester, men leverer også enkelttjenester knyttet til spesifikke behov som vi integrerer i kundens eksisterende infrastruktur.

Vi har i dag Europas største og mest moderne felles driftsplattform tilpasset SMB-markedet, og er i dag Nordens ledende tilbyder av skybaserte IT-driftsløsninger for det profesjonelle markedet.

Datterselskapet Kentor, er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 950 ansatte på 8 lokasjoner i Norge, Sverige og Russland, og har over 800 bedriftskunder i Norden. Vårt hovedkontor i Norge ligger i Asker Panorama i Asker.

TeleComputing er partner med Norsk Helsenett, som tilbyr den elektroniske samhandlingsarenaen for helse - og sosialsektoren i Norge. Dette betyr at TeleComputing forplikter seg til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet.

Lars David Klausen
Salg- og markedsdirektør
ldk@telecomputing.no

Mobil: 934 83 717