Gå til hovedinnhold

Office Center

Office Center har i over 20 år levert komplette IT- og kontorløsninger; med maskin- og programvare, konsulenttjenester og support. Gjennom vårt datterselskap Office Center ADB tilbyr vi tjenester og løsninger for økonomi- og lønnssystemer.

​​Office Center har siden starten i 1992 opparbeidet en solid plattform lokalt, og har hatt fokus på smarte og profesjonelle IT-løsninger for privat og offentlig virksomhet. I tillegg har vi knyttet til oss solide leverandører og samarbeidspartnere på produktsiden. Alle våre medarbeidere har høy kompetanse innen sine fagfelt, og sørger for kvalitet og høy servicegrad på samtlige tjenester.

Kommunikasjon og nettverk er en viktig del av vårt tjenestetilbud, og vil tilbyr ulike løsninger med tanke på oppfølging gjennom våre driftsavtaler. Med driftsavtale kan vi operere som din bedrifts IT-avdeling. Dette inkluderer drift av servere, nettverk, sikkerhet, kommunikasjon og arbeidsstasjoner.

Vi har høy fokus på preventiv og rasjonell IT-drift for å sikre oppetid, og har et driftssenter som overvåker, oppdaterer og melder inn avvik på de løsningene vi overvåker. I tillegg har vi teknikere med høy kompetanse på reparasjoner av PCer og annet teknisk utstyr, samt tradisjonelle kontormaskiner.

For mer informasjon se www.office-center.no

Tel: 32 14 01 10
E-post: firmapost@office-center.no
www.office-center.no​​​