Gå til hovedinnhold

Jakob Hatteland Solutions AS

Hatteland er en ledende IT-leverandør i Norden med spesiell fokus på høysikret IT-drift for både SMB og store kunder. Våre leveranser baseres på Microsofts plattform hvor vi kombinerer Private Cloud, Public Cloud (Office 365, Azure mv.) og lokal drift. Datasenteret til Hatteland er plassert i en fjellhall som er EMP-sertifisert (Elektro Magnetisk Puls).

Hatteland er en innovativ og fleksibel IT-leverandør med evne til å lytte til kundenes behov. Utover IT-drift leveres også Rambase (ERP-system) og AutoStore (robotstyrt kompaktlager).

Med sitt fokus på sikkerhet er Hatteland en foretrukket IT-leverandør for bedrifter innenfor bank og finans, olje og gass, rederi og industri. Bedrifter underlagt utvidede krav til informasjonssikkerhet, som for eksempel innen helse og forsvar, benytter seg av tjenester fra Hatteland.

Vi tilbyr en skreddersydd IT-løsning tilpasset din organisasjon.

Hatteland er partner med Norsk Helsenett, som tilbyr den elektroniske samhandlingsarenaen for helse - og sosialsektoren i Norge. Dette betyr at Hatteland forplikter seg til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet.

Jakob Hatteland Solutions AS
Dag Haaland
Sales Director

E-post: dag.haaland@hatteland.com
Mobil: 481 28 465

www.hatteland.com