Gå til hovedinnhold

J2 Global Norway AS (KeepItSafe)

J2 Global Norway AS ble startet i 2005, som en norsk gründerbedrift under navnet The Online Backup Company AS. I dag har vi nesten 7000 bedriftskunder som daglig sikkerhetskopierer sine forretningskritiske data til våre serverparker i Norge; enkelte kunder har mer enn 40TB med data som kommer fra kontorer i alle verdenshjørner.

Vi har et team på nesten 30 ansatte som hver dag går på jobb for å levere den tjenesten våre kunder forventer av oss, og våre kunder er fornøyd.

Selskapets tjenester selges under varemerket KeepItSafe® som er et av varemerkene J2 Global® eier. Tjenestene videreutvikles i takt med den teknologiske utviklingen og det som skjer på det internasjonale markedet.

Tjenestene under varemerket KeepItSafe® selges i mange land og på flere kontinenter. KeepItSafe® er online baserte backup- og disaster recovery løsninger til hele bedriftsmarkedet, fra enkeltmanns bedrifter til store konsern.

Vi leverer, som alltid, alle våre tjenester fra Norsk datasentre og gjennom et eget lukket helsenett backup system.

Å være en del av J2 Global®, en av verdens største tjenesteleverandører innen Online Backup, betyr at vi har tilgang til mer kunnskap, samt finansielle og operasjonelle ressurser til å vokse, både gjennom organisk vekst og oppkjøp i Skandinavia.

J2 Global Norway AS er godkjent leverandør av Online Backup til brukere i Norsk Helsenett.

Norske myndigheter stiller strenge krav til oppbevaring og bearbeiding av personsensitive data og hensynet til personvernet er særdeles viktig i all datakommunikasjon. J2 Global Norway AS er partner med Norsk Helsenett. Dette betyr at vi forplikter oss til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet. Personvern og sikkerhet er fundamentet i alle våre tjenester og vi har etablert en automatisk backup tjeneste innenfor Norsk Helsenett som gjør det enkelt og sikrere å ta backup.

Sikkerhetskopiering av data er helt nødvendig for blant annet å kunne gjenopprette journaler og korrespondanse når en maskin havarerer. Uten gode rutiner for sikkerhetskopiering kan vitale data være tapt som igjen vil kreve store ressurser for gjenoppretting.

Online Backup installeres enkelt på datamaskinen via fjernhjelp og kjører automatisk backup hver eneste dag med lagring på to forskjellige datasentre. Du mottar daglig en e-post som kvittering for kjørt backup. Er uhellet ute kan man enkelt gjenopprette data til egen maskin ved å logge seg på sitt eget område hos oss for enkel gjenoppretting.

J2 Global Norway AS

Besøksadresse: Drammensveien 123, 0277 Oslo

Postadresse: Postboks 194 Skøyen,

Telefon: 815 00 180
E-post: salg@keepitsafe.no
 WEB: www.keepitsafe.no