Gå til hovedinnhold

Dustin

Det beste fra to verdener - Dustin Norge.

NDS har skiftet navn til Dustin, og kombinerer det beste fra to verdener i ett og samme konsern. Norske bedrifter og offentlig sektor får en helhetsleverandør for IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger. Begge selskapene har mer enn 30 års erfaring og kunnskap der Dustin har sin kjerne innen e-handel og NDS i å utvikle tjenester og løsninger. Med NDS og Dustins samlede tilbud får bedrifter og offentlig sektor en komplett løsning som innebærer at man kan fokusere på sin egen kjernevirksomhet.

Vi er de samme menneskene som før, og du vil treffe oss på de samme telefonnumrene og mailadressene som du er vant til. Alle våre avtaler med deg som kunde videreføres, med de samme betingelser som tidligere.

Vi ønsker deg velkommen på reisen sammen med oss!

Vi har fokus på hele livssyklusen til en IT-løsning, gjennom å tilby produkter og tjenester innen følgende seks forretningsområder:

  • IT-rådgivning
  • Infrastruktur
  • Drift og forvaltning
  • E-handel
  • Tilbehør

Tjenestebeskrivelse

Gjennom vår løsning tilbyr vi en IT- driftsløsning for å gi helseforetak kontroll på informasjonssikkerhet og kostnader.

Gjennom tjenesten tar vi driftsansvaret for datasystemene hos kunde til et avtalt kost- og servicenivå. På vegne av kunden ivaretar vi alle de krav til IT-sikkerhet som stilles i ”Norm for informasjonssikkerhet i helsesektoren”.

Når vi tegner avtale med en virksomhet, starter man med å gjennomgå IT-situasjonen, og man merker seg avvik som blir tilbudt rettet gjennom en ny løsning. Deretter får kunden et tilbud der vi kan overta den løpende driften av det optimaliserte systemet.

Kunden har serveren og andre komponenter plassert hos seg. Vi har en overvåkingsagent i systemet, som melder når tjenester på IT-systemer er i ferd med å feile, eller det oppstår andre uforutsette hendelser. Med dette leverer vi en proaktiv IT-driftstjeneste.

Dustin tilbyr tjenester der IT-drift en kan gjøres i normal arbeidstid, utvidet arbeidstid og døgnkontinuerlig (24/7/365).

Snakk med en rådgiver? Ring:
69 27 80 00