Gå til hovedinnhold

Databackup Norge AS

Databackup Norge AS er sertifisert leverandør av backup innenfor Norsk Helsenett. Vi oppfyller de strenge kravene til personvern som helsesektoren krever og er direkte tilkoblet Norsk Helsenett.

Databackup en av de eldste leverandørene av online backup løsninger i Norge, og har derfor svært mye erfaring på dette området.

All support er inkludert, og installasjon på 1 server er kostnadsfri. Vi tar da over med Norsk Helsenett`s godkjente applikasjon for fjernstyring for
installasjon.

Dere som kunde trenger ingen teknisk kunnskap da vi gjør hele jobben med oppsett for dere, gjerne i samarbeid med it-ansvarlig hos dere.

Vår software for backup støtter nær sagt alle operativsystemer og driftsmiljøer, inkludert Hyper-V og Vmware, samt SQL, exchange, bare metal backup, image backup, system state osv.

Våre serverlokasjoner er i Oslo og har godt dimensjonerte linjer mot helsenett for rask gjenoppretting skulle uhellet være ute.

Dere som kunde får rapporter hver dag på hvordan backup har gått.

Våre priser er de samme for kunder både innenfor og utenfor Norsk Helsenett og du kan lese mer om det på databackup.no/helsenett/.

Databackup Norge AS

helsenett@databackup.no

Karihaugveien 89
1086 Oslo