Gå til hovedinnhold

BackupBanken

BackupBanken er en helautomatisert datalagring- og backuptjeneste for bedrifter. Tjenesten leveres via din IT-partner og andre forhandlere av IT-tjenester.

Backup Tanken AS ble startet i 2007, etter noen år på «on-hold» ble det nystartet i Oktober 2014. Vi har som mål at vi skal bli en av Norges ledende backupleverandører innenfor helsenettet.

Målgruppen for leveranse av backuptjenesten er hovedsakelig i norsk helsesektor. Backup Tanken AS har support 24/7/365.

Hovedkontoret vårt ligger i Kanalveien i Bergen.

BackupBanken tilbyr følgende tjenester:

  • Online Backup
  • Lokal Backup
  • Server\Infrastruktur 
  • Fjern\Remote Support
  • Restore av tapt data
  • Disaster Recovery
  • Image Backup

Sikkerhet

Norske myndigheter stiller strenge krav til oppbevaring og bearbeiding av personsensitive data og hensynet til personvernet er særdeles viktig i all datakommunikasjon. Backup Tanken AS er partner med Norsk Helsenett. Dette betyr at vi forplikter oss til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet.

Personvern og sikkerhet er fundamentet i alle våre tjenester og vi har etablert en automatisk backuptjeneste innenfor helsenettet som gjør det enkelt og sikrere å ta backup. Sikkerhetskopiering av data er helt nødvendig for blant annet å kunne gjenopprette journaler og korrespondanse når en maskin havarerer. Uten gode rutiner for sikkerhetskopiering kan vitale data være tapt som igjen vil kreve store ressurser for gjenoppretting.

Online Backup installeres enkelt på datamaskinen via fjernhjelp og kjører automatisk backup hver eneste dag med lagring på to forskjellige datasentre. Du mottar daglig en e-post som kvittering for kjørt backup. Er uhellet ute kan man enkelt gjenopprette data til egen maskin ved å logge seg på sitt eget område hos oss for enkel gjenoppretting.

Backup Tanken AS

Besøksadresse: Kanalveien 11, 5068 Bergen

Telefon: 478 29 256
E-post: post@backupbanken.no

www.backupbanken.no