Gå til hovedinnhold

Attend

Vi i Attend vet at helseforetak har behov for IT-løsninger som understøtter en effektiv og sikker pasientbehandling av høy kvalitet og at de digitale verktøyene muliggjør nye, moderne og effektive arbeidsmetoder.

Attend kjenner deg som helsekunde

Med over 10 års god erfaring med leveranser av moderne og skreddersydde IT-tjenester til helsesektoren er vi det naturlige valget for en helseaktør, et legesenter eller et tannlegekontor. Driver du en klinikk eller leverer pasienttjenester som krever et solid journalsystem, eller ønsker du et miljø rundt IT som innebærer at det bare fungerer, slik at dere kan fokusere på det dere kan best; levere en sømløs pasientreise, så vil vi i Attend levere etter deres behov.

Sikkerhet

Som partner med Norsk Helsenett er vi igjennom avtalen om tilknytning forpliktet til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet i henhold til Normen. Vi har og god kontroll på andre gjeldende lov- og forskriftskrav og hvordan levere tjenester som ivaretar disse. Både med hensyn på personvernlovgivning (GDPR, personvern og pasientsikkerhet) og informasjonssikkerhet.

Vi etablerer sikre soner i nettverket og sørger for at det er kun autoriserte brukere som har tilgang til de data som er nødvendige for behandlingen. Dette sikrer konfidensialitet integritet for journalsystem og pasientens helse- og personopplysninger uansett om du sitter på kontoret eller arbeider eksternt.

Neste steg

Ta kontakt med oss i Attend i dag for en uforpliktende prat om deres visjoner og mål – så finner vi sammen ut hvordan deres behov kan dekkes!

Generelt om Attend

Attend IT er en totalleverandør innenfor hele IKT-området. Alle våre ansatte har god, relevant og faglig bakgrunn samt vi har sertifiseringer på en lang rekke produkter og teknologier.

Den stadig raskere fremgangen innenfor IT stiller daglig tøffere krav til oss som tjenesteleverandør. Vi arbeider alltid etter å ha oppdaterte løsninger og den nyeste kunnskapen innenfor fagfeltet. Dette skaper en trygghet for kundene våre, samt begeistring blant våre ansatte.

Vår filosofi går ut på å alltid hjelpe kunden med å skreddersy løsninger som passer for akkurat for deres miljø. Vi strekker oss alltid langt for at brukerne skal være fornøyde og har en visjon om at vi skal bli kundens viktigste støttepartner innenfor strategiske og operative IT-tjenester. Gjennom overvåking og planlegging løser vi utfordringene de har, før de skaper frustrasjon i arbeidshverdagen.

Ved å levere kvalitet og personlig oppfølging, gjør vi alt for å opprettholde en god og langvarig relasjon til kundene våre. Vi ønsker gjerne at de skal oppleve Attend IT som en leverandør med kompetanse innenfor både sikkerhet, drift og salg av maskin- og programvare.

Stine Hoel

Salg og Marked - Helse

Telefon: 2337 2300

E-post: helse@attend.no