Gå til hovedinnhold

Atea

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og bruker kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre utvikler Atea løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

​Vi bidrar til mer effektiv læring i skolen. Vi styrker politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten er med og trygge vår felles velferd. Vi gjør industrien mer konkurransedyktig og gir entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer.

Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT. Hos oss får du et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele kjeden - fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse legger Atea grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge.

Atea tilbyr blant annet tjenester via Norsk Helsenett SF som:

  • ​Videotjenester inkludert produkter og service til dine videostudio.
  • Online Backup av dine data.
  • Fjernhjelp – raskt og enkelt.
  • Drift av applikasjoner og nettverk.

Alt er tilrettelagt for helsesektoren med sikkerhet fundamentert i Normen. Både for primærhelsetjenesten, spesialisthelsetjenesten, andre helserelaterte aktører og kommunene. Vi kjenner deg som helsekunde. Atea har vært rundt på de 2700 legekontor, tannlegekontor, fysioterapauter o.l. i Norge og koblet de til helsenettet.

Atea er en hovedleverandør til alle helseforetak, og Atea bistår alle Norges kommuner. Atea din lokale partner!

Atea er partner med Norsk Helsenett, som tilbyr den elektroniske samhandlingsarenaen for helse - og sosialsektoren i Norge. Dette betyr at Atea forplikter seg til å opprettholde viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan levere tjenester gjennom helsenettet.

Atea AS
Magnus Jystad
Key Account Manager Helse
E-post: magnus.jystad@atea.no
Telefon: 941 63 888