Gå til hovedinnhold

Aspector ThinCom

Aspector ThinCom har i en årrekke fokusert på og levert ASP-(fjernserver)-tjenester til det norske helsemarkedet.

​​​​​​​Felles for alle disse er ekstra krav til IT-sikkerhet og ønske om høy tilgjengelighet til IT-løsningen. Vi tilbyr våre kunder opp mot 99.7 % garantert oppetid på våre løsninger. Videre ønsker vi å bli ditt primære kontaktpunkt for alle IT-relaterte henvendelser. Vårt mål er at du ikke skal føle deg "mellom barken og veden" i de tilfeller der en feil kan skyldes flere forhold.

Fra våre lokaler på Veritassenteret på Høvik og i våre lokaler på Ørnes i Meløy kommune, leverer vi ASP-tjenester til kunder over hele landet. Våre datahaller tilfredsstiller alle krav til fysisk sikkerhet og vår løsningsdesign har lagt vekt på IT-sikkerhet og oppetid. Aspector ThinCom har en teknisk avdeling på 11 personer, noe vi mener er stort nok til å sikre et godt fagmiljø og gode responstider for våre kunder. Samtidig er vi små nok til raskt å kunne omprioritere og endre fokus slik at våre kunder opplever oss som dynamiske og lettbeinte.​

Aspector samarbeider med flere andre partnere til Norsk Helsenett. Dette gjelder blant annet for Hove Medical og deres SystemX, en programvare vi sammen tilbyr legesentre i Norge.

Vi kan tilby demotilgang til våre løsninger slik at du med egne øyne kan se om dette er noe for deg.