Gå til hovedinnhold

Stanley Security AS

Stanley Security er Norges ledende leverandør av elektroniske sikkerhetsløsninger til privat næringsliv og offentlige virksomheter med over 60 års erfaring i Norge.

​​​Vi leverer sikkerhetsløsninger og tjenester for små og mellomstore bedrifter til avanserte høysikkerhetsanlegg.

Vi er heleid av Stanley Black & Decker konsernet i USA. I Norge er vi landsdekkende med 330 ansatte med sikkerhetssenteret som hjertet i vår virksomhet, plassert i Oslo og som betjener mer enn 10 000 alarmkunder.

Stanley Security er godkjent som partner i Norsk Helsenett. Dette innebærer mulighet for å kunne sende alarmsignalet fra deres alarmanlegg til vår alarmsentral på en sikker og rimeligere måte, enn dagens løsning. Dere får utnyttet tilknytningen til Norsk Helsenett på en enda bedre måte. Gjennom Norsk Helsenett kan vi i tillegg være online med deres alarmanlegg og hjelpe dere med å endre koder, endre tidspunkt for alarmpåslag, endre tider for sommer og vintertid eller hjelpe dere hvis det oppstår et problem med å slå på alarmanlegget. Ved teknisk feil kan vi feilsøke på anlegget og i mange tilfeller rette feilen uten at tekniker må sendes til stedet, som gir besparelser av tid og kostnader.

Sikkerhetsløsninger og tjenester fra Stanley Sec​urity

  • Innbruddsalarm
  • Ran- og trusselalarm
  • Kameraovervåking
  • Adgangskontroll
  • Varesikring og GPS sporingssystemer
  • Fjernservice og fjernadministrasjon
  • Alarmoverføring og alarmmottak

Vi er NS-EN ISO 9001:2000 sertifisert og har kvalitet i alle ledd som overordnet mål. Vi er også godkjent i henhold til Lov om vaktvirksomhet. Alle våre teknikere har plettfri vandel. Våre sikkerhetsrådgivere vil i samarbeid med dere alltid legge vekt på å finne funksjonelle løsninger, hvor valg av rett teknologi utnyttes for å skape brukervennlige og fleksible løsninger. Samtidig har vi innsikt ved helheten av sikkerhetsarbeidet.

Telefon: 05010
Telefax: 24 04 60 01

E-post: nhn@sbdinc.com
Web: www.stanleysecurity.no

​​