Gå til hovedinnhold

PSWinCom

PSWinCom er leverandør av mobile løsninger og programvare for å sende og motta SMS og MMS meldinger i Norge og internasjonalt.

​​​​Vi retter oss mot bedrifter og organisasjoner som ønsker å bruke SMS, MMS og mobile betalingstjenester i sin kommunikasjon til kunder, leverandører, medlemmer og ansatte.

Tjenester i hel​​senettet

PSWinCom tilbyr SMS Gateway tjenester:

  • SMS Gateway til helseforetak som ønsker SMS utsendelse/mottak i egenutviklet programvare
  • SMS Gateway til andre partnere i helsenett som vil integrere SMS utsendelse/mottak i sine systemer

PSWinCom SMS Gateway har fokus på høy oppetid og hurtigst mulig SMS leveranse, og har direkte kobling med alle 6 mobiloperatører i Norge ( Telenor, Netcom, Tele2, Network Norway, TDC og Ventelo).

For mottak av SMS inn i helsenett støtter PSWinCom polling (henting) av SMS slik at man unngår sikkerhetsproblematikk knyttet til å gjøre systemkall inn i helsenettet.

Hva er SMS Ga​teway?

SMS Gateway er en tjeneste som partnerens/kundens systemer kan koble seg opp mot for å sende og motta SMS. PSWinCom SMS Gateway tar i mot SMS-meldinger fra bedrift/partner via tekniske grensesnitt som SOAP, XML og http GET. Hovedoppgaven til SMS Gateway er å formidle SMS-meldinger raskt og sikkert mellom bedrift/partner og mobiloperatørene.

PSWinCom AS
Postboks 1921 Vika
0125 Oslo

Telefon: 57 74 84 84

Tekniske henvendelser: support@pswin.com
Salgshenvendelser: salg@pswin.com
Web: www.pswin.com