Gå til hovedinnhold

Postrom Maskiner AS

Postrom Maskiner AS er den norskeide leverandøren av frankeringsmaskiner. Alle våre maskiner er godkjent av Posten Norge og Norsk Helsenett.

Våre maskiner koples opp mot et ladesenter hvor kundens porto overføres fra en konto hos Posten Norge til frankeringsmaskinen. Denne tilknytningen krever en internett tilgang. Internett tilkoblingen brukes også for sending av månedlig bruksstatistikk til Posten Norge, samt nedlasting av nye portotakster og softwareoppdateringer til frankeringsmaskinen. Våre modeller er godkjent til bruk i det lukkede nettverket til Helsenettet.

Postrom Maskiner AS har 27 års erfaring med drift av frankeringsmaskiner, i tillegg til makuleringsmaskiner, brevåpnere, konvolutteringsmaskiner og andre post- og papirbehandlingsmaskiner. Frankeringsmaskinene importeres av den tyske fabrikken Francotyp Postalia, som har nesten 100 års erfaring og er kjent for sin gode kvalitet.

Vi leverer maskiner til hele landet fra vårt kontor i Oslo og kunden installerer enkelt maskinen selv, etter Plug & Play prinsippet. Kundene kan også få lokal service og support fra vårt landsdekkende forhandlernett dersom det er ønskelig.

EKSEMPLER PÅ MODELLER

Postbase Mini - med direkte internett/LAN-tilkobling for enkel tilkobling til ladesenteret. Trådløs WIFI løsning dersom det er ønskelig. Enkel betjening med touch-display. Passer for de med 1-20 brev pr dag.

Postbase - med direkte internett/LAN-tilkobling for enkel tilkobling til ladesenteret. Trådløs WIFI løsning dersom det er ønskelig. En modulær serie som kan oppgraderes med høyere hastighet, farge på deksler og utstyrsnivå som automatisk mater og dynamisk vekt når som helst. Enkel betjening med touch-display. Passer for de med 10-500 brev pr dag.

Andre modeller på forespørsel.

Postrom Maskiner AS
Grorudveien 55
0976 Oslo

Telefon: 23 33 88 33
E-post: info@postrom.no

Web: www.postrom.no