Gå til hovedinnhold

Pitney Bowes Norge AS

Pitney Bowes Norge AS er Norges største leverandør av frankeringsmaskiner. Alle våre maskiner er selvsagt godkjent av Posten Norge.

Våre maskiner er knyttet mot et ladesenter hvor kundens midler overføres fra en konto hos Posten Norge til frankeringsmaskinen. Denne tilknytningen krever en internett tilgang. Internett tilkoblingen brukes også for sending av månedlig bruksstatistikk til Posten Norge, samt nedlasting av nye portotakster og softwareoppdateringer til frankeringsmaskinen. Våre modeller er alle godkjent til bruk i det lukkede nettverket til Helsenettet.

Pitney Bowes er et internasjonalt teknologiselskap som tilbyr løsninger for post- og pakkeforsendelser samt en rekke softwareløsninger innen geokoding, informasjonsanalyse og global e-handel. Mer enn 1,5 millioner kunder i over 100 land er avhengige av produkter, løsninger og tjenester fra Pitney Bowes. Pitney Bowes Norge AS er heleid av det børsnoterte amerikanske selskapet Pitney Bowes Inc, som ble startet i 1920.

Hovedkontoret for Pitney Bowes Norge AS er i Oslo med regionkontor på Gjøvik, i Bergen og Trondheim. I tillegg har vi landsdekkende forhandlernett.

Eksempler på modeller

DM 90 - med direkte internett/LAN-tilkobling for enkel tilkobling til ladesenteret. Frankeringsmaskinen har integrert 2,5 kg vekt, og er enkel å betjene. DM 90 er stillegående og er utformet for å passe inn i de fleste kontormiljøer.

DM 220 - med direkte internett/LAN tilkobling for enkel tilkobling til ladesenteret. Frankeringsmaskinen har integrert 5 kg vekt, og er enkel å betjene. DM 220 leveres med differensialveiing og kontofordeling når flere deler maskinen. Maskinen er stillegående og robust nok til å takle middelstort daglig postvolum.

Andre modeller på forespørsel.

Pitney Bowes Norge AS
Stålfjæra 26
0975 Oslo

Telefon: 23 33 93 00
E-post: info.no@pb.com

Web: pitneybowes.com/no