Gå til hovedinnhold

Neopost Norge AS

Neopost Norge AS er godkjent som leverandør av frankeringsmaskiner. Våre maskiner fungerer som en betalingsterminal.

​​​På vegne av kunde oppretter vi konto om bruk av frankeringsmaskin hos Posten Norge AS.

Til våre maskiner kan kunden overføre penger fra sin konto. For at overføringen skal fungere kreves det internett tilkobling. Behovet for bruk av internett gjelder også når maskinen skal rapportere til posten om hvor ofte den er i bruk. Da i form av statistikk. Det samme også for all annen trafikk på maskinen, nye portotakster, meldinger om endringer, nye versjoner av brukermanual osv.

Våre modeller er godkjent til bruk i det lukkede nettverket til Helsenett.

Neopost Norge AS er et selskap i det børsnoterte franske Neopost Group SA, som har kontorer i mer enn 20 land. Neopost Group er nr.1 i Europa innen produksjon av post og papirbehandlingsmaskiner og selskapet har eksistert i mer enn 85 år.

Hovedkontoret for Neopost Norge AS er i Oslo med regionkontor i Bergen og Trondheim. For øvrig distribueres våre produkter også gjennom et landsdekkende forhandlernett.

Vis​​jon

Vår visjon er at post er viktig i dag, i morgen og fortsatt vil være det i fremtiden. Jfr. vårt slagord ”We value your mail”.

Eksempler​​​ på modeller

IS-280 - med direkte internett/LAN tilkobling for enkel porto nedlastning. Neopost IS-280 har integrert 3 kg vekt. IS-280 er enkel å betjene. Modell IS-280 er stillegående og er utformet for å passe inn i de fleste kontormiljøer.

IS-350 – med direkte internett/LAN tilkobling for enkel porto nedlastning. Neopost IS-350 har integrert 3 kg vekt. Kan leveres med negativ veiing. IS-350 er enkel å betjene. Modell IS-350 er stillegående og er utformet for å passe inn i de fleste kontormiljøer.

Andre modeller på forespørsel.

Neopost Norge AS
Jerikoveien 18
1067 Oslo

E-post: firmapost@neopost.no
Web: www.neopost.no