Gå til hovedinnhold

Hospital IT AS

Hospital IT AS er et selskap som leverer avanserte IT-systemer for informasjon og multimedia til det nordiske helsemarkedet.

Hospital IT skaper en ny effektiv samhandling mellom pasient og pårørende og helse og omsorgssektoren, basert på nye digitale kommunikasjonsflater. Produktene gir pasienter og pleiepersonale som trenger en tilrettelagt brukerfunksjon en bedre hverdag, og tilbyr effektive løsninger på nye digitale formidlingsflater for sykehusene.

Hospital ITs løsninger har høy funksjonalitet og brukervennlighet. De er driftsikre og fleksible noe som gjør det enkelt å oppdatere innhold og lansere nye tjenester. Systemene er designet og tilpasset for bruk på eksisterende og nye sykehusbygg og krever ingen bygningsmessige tilpasninger ved installasjon eller under drift! Dette muliggjør raske og effektiv installasjon. Produktene er nøye utviklet, testet og benyttet på Norske sykehus gjennom mange år og innfrir alle strenge helsefaglige standarder for slikt utstyr.

Produktene og løsningene er utviklet for gi høy kostnadseffektivitet! Dette oppnår vi blant annet ved bruk av sentralisert produksjon, nettsentrisk distribusjon av IP tjenester, bruk av ”open source” og WEB teknolog, effektiv service, stabile og pålitelige produkter!

Hospital IT organisasjon er kun fokusert på løsninger til helsesektoren. Gjennom god kommunikasjon og kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere skal vi forstå kundens behov og utfordringer. Ved å bygge opp en god helsefaglig forståelse og IT kompetanse vil vi tilby en smidig, rask, løsnings og serviceorientert bedrift som gjerne vil hjelpe ditt helseforetak.

Hele Hospital ITs tjenestespekter distribueres gjennom Norsk Helsenett. Alle aktørene som er tilknyttet helsenettet kan få tilgang til løsningen. Samarbeidet mellom Hospital IT og Norsk Helsenett er av stor betydning for økonomi, teknologi, kunnskap og leveransetider på eksisterende og nye leveranser. Stikkord er Hospitality.

Tjenester:

  • HealthBrowser
  • HealthView
  • HealthTV
  • HealthGuide
  • HealthEnterprise
  • HealthService

Hospital IT
Mølleparken 2e
0459 Oslo

Telefon: 99 50 65 65
Telefax: 94 76 41 41

Web: www.hospitality.no