Gå til hovedinnhold

HelseRespons

HelseRespons er en nettbasert løsning hvor henvendelser fra pasienter kan behandles og besvares enkelt og effektivt.

Pasientdialog

HelseRespons er en nettbasert løsning hvor henvendelser fra pasienter kan behandles og besvares enkelt og effektivt. Time- og reseptbestilling gjøres via SMS, APP eller nettside. Ingen telefonkø og responsen er automatisk og umiddelbar.

HelseRespons har gitt pasienter og helsepersonell en enklere hverdag siden 2005, og er i dag markedsleder innen pasientdialogsystemer i Norge.

Integrert med flere elektroniske pasientjournalsystem (EPJ).

Hjemmeside

Vi har gjort det enkelt for våre legekontorer å komme seg på nett. Vi tar oss av webdesign, domenenavn, hosting og skjema for timebestilling + resept. Legekontoret velger selv hvilket design som ønskes å brukes, og har full kontroll ved å selv legge ut nyheter og innhold.

Betalingsautomat

La pasientene betale med kort på vei ut. Automaten er intuitiv og enkelt i bruk for pasientene, og legekontorene trenger ikke kjøre oppdateringer eller slå den av. Automaten godtar alle kort, ønsker pasienten faktura kan de bare gå etter endt time.

PasientPost – Norges digitale postkasse for helse

PasientPost er en tjeneste i HelseRespons for å sende sensitive brev til pasient digitalt. For å lese posten logger pasienten seg inn med bankID på www.pasientpost.no. Pasienten kan ikke svare på «brevet». Behandler kan nå ta takst lbe, kr 63,- for denne forsendelsen da PasientPost tilfredsstiller krav til sikkerhetsnivå 4.

WTW AS – HelseRespons
Vestre Rosten 78 7075 Tiller

Telefon: 934 59 357

E-post: lena@wtw.no
Web: www.HelseRespons.no
www.PasientPost.no