Gå til hovedinnhold

Attend

Alt vi gjør hos Attend er for å hjelpe deg med å få mer av livets mest verdifulle ressurs: tid.

Vi tror at fagfolk gjør sitt beste arbeid når de kan maksimere tiden de bruker. Derfor satser vi på å eliminere tidstyver og flaskehalser og redusere tiden som blir kastet bort på overflødige, meningsløse og kjedelige oppgaver. På denne måten tillegger vi en organisasjon ekte verdi.

Vi har sterk tro på at vår kombinasjon av forretnings-, databehandling- og helsekompetanse møter behovene til klinkere og pasienter. Akkurat som deg er vi hands-on i vårt arbeid og jobber tett sammen med deg for å tilpasse og møte dine behov 100%.

Vi elsker forandring og jobber kontinuerlig for å forbedre våre produkter og legge til nye funksjoner i tritt med det økende tempoet i helsevesenet. Vi ser på endring som en vilje og makt som arbeider sammen med oss, hånd i hånd.

Hvis din organisasjon har unike behov, spesielle krav eller må overholde spesifikke lover er vi den rette partneren til å utvikle skreddersydde moduler for din klinikk.

Skalpell

Sentralnervesystemet til klinikken din.

Skalpell, er en eksklusiv programvarepakke med verktøy for å håndtere helsetjenester bedre. Skalpell samler alle hendelser og oppgaver i din daglige virksomhet. Skalpell reduserer overlappende oppgaver, effektiviserer arbeidsflyten og gir deg verktøy for å analysere og forbedre klinikken din.

Komplett system

Alle data og administrative oppgaver – Planlegging, medisinsk registrering, pasientinteraksjon, SMS, fakturering, statistisk analyse – samles og håndteres effektivt slik at du kan bruke tiden din til å ta vare på pasientene dine.

Kompatibelt

Programvarepakken er designet for mellomstore bedrifter og opererer på både Apple og Microsoft-plattformer.

Utviklet i samråd med fagfolk

Skalpell er utviklet i nært samarbeid med fremtredende kirurger og ledere fra noen av verdens ledende klinikker. Med deres behov til grunn er programvaren designet for å redusere ineffektiviteten i klinikkene slik at du kan sette søkelys på å maksimere verdifull og praktisk tid brukt med pasientene.

I dag brukes Skalpell av mer enn 200 klinikker over hele Europa – mer enn 7500 helsepersonell fordelt på 13 land. En typisk kunde ser avkastning på mindre enn 18 måneder.

Les mer om Skalpell her.

Stine Hoel
Salg og Marked - Helse
Telefon: 2337 2300
E-post: helse@attend.no